Valaarhof pop-up café voor Memorial Sven Verbruggen 

Na een jaar gesloten te zijn geweest, heropent het Valaarhof maandag 16 oktober als pop-up café. Initiatiefnemer Bart Le Duc doet dat om de Memorial Sven Verbuggen te laten doorgaan. 

Sedert de vorige uitbater de boeken neerlegde, bleef het Valaarhof in de Letterkundestraat een jaar lang gesloten. De afgelopen drie jaar organiseerden de biljarters er hun Memorial Sven Verbruggen, een driebandentoernooi dat de herinnering aan een te vroeg overleden vriend en gekend en geliefd Valariaan in ere moet houden.

De club, die inmiddels een andere thuishaven heeft gevonden, vond in Bart Le Duc de man die het pop-up café twee weken lang wil open houden. Bart is zelf geboren en getogen op het Valaar en is momenteel uitbater van het cafetaria van sporthal Den Willecom in Edegem.

“Het is zeker niet de bedoeling dat ik vertrek uit Den Willecom”, zegt Bart. “Dat is inmiddels al een beetje ons kind geworden. Veel  zal afhangen van de opkomst in de komende twee weken. Vooral overdag hoop ik de vertrouwde klanten van vroeger terug te zien. Valt het mee, dan blijven we mogelijk open tot 22 december. “

De sluitingsdagen zijn dinsdag en woensdag, alle andere dagen is het Valaarhof open. Ondertussen is er beslist dat het Valaarhof open blijft tot 22 december. Op 10 december vindt er een mosselsouper plaats waarvoor je kan inschrijven in het café.

(uit Gazet Van Antwerpen 13/10/2017 – Luk Luyten)

Login Form

Mededelingen:

Inschrijvingsformulier vrijwilligers:

Voor wie zich graag zou willen opgeven als vrijwilliger, materiaal wil ter beschikking stellen, ideeën heeft, enz. kan je hieronder een inschrijvingsformulier downloaden in ofwel PDF formaat (Acrobat Reader) ofwel in DOCX formaat (Word):

Vrijwilligers van 't Valaar invulblad.pdf
Vrijwilligers van 't Valaar invulblad.docx

 
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com