Valaaricoon Jan Van de Velde overleden

 

 

Droevig nieuws. Valaaricoon Jan Van de Velde is overleden na een bijzonder moedig gedragen ziekte. Jan was zijn leven lang actief als (top)vrijwilliger. Zo was hij decennialang in alle anonimiteit secretaris van de overkoepelende decanale VZW Wilrijk-Hoboken-Berchem, waarmee hij een pak administratief werk op zich nam van tientallen gebouwen die onder deze VZW vallen (zoals 't Valaarhof​, Jeugdhuis Argus​, Johannesschool, klooster,...). Jan was ook jarenlang voorzitter van de beheerraad van 't Valaarhof en dus één van de architecten van zeer bloeiende tijden op 't Valaar. Kortom: een man met een gouden hart voor onze leefgemeenschap.

 

U bent hartelijk welkom om afscheid van Jan te nemen op zaterdag 3 maart om 10u30 in de kerk van Sint-Jan Vianney (Pastoor Pauwelsplein, Wilrijk​).

 

Rust zacht, beste Jan. En bedankt.

Login Form

Mededelingen:

Inschrijvingsformulier vrijwilligers:

Voor wie zich graag zou willen opgeven als vrijwilliger, materiaal wil ter beschikking stellen, ideeën heeft, enz. kan je hieronder een inschrijvingsformulier downloaden in ofwel PDF formaat (Acrobat Reader) ofwel in DOCX formaat (Word):

Vrijwilligers van 't Valaar invulblad.pdf
Vrijwilligers van 't Valaar invulblad.docx

 
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com