Bedankt lieve Rita, bedankt beste Charel

 

Het Valaar​ verloor de voorbije week twee van zijn coryfeeën. Goedhartige mensen die zich een leven lang als vrijwilliger hebben ingezet voor onze gemeenschap.

Rita Vercruyssen-Van der Auwera was decennialang één van de stuwende krachten bij KAV-Femma Valaar en Wandelclub 'Gun Je De Tijd'. Verder was ze ook een zeer actief vrijwilliger bij 'Kind en Gezin Valaar' en stichtte ze de straatfeesten in de Rederijkerssstraat. Kortom: Rita was een topvrijwilligster, een Valaaricoon. Rust zacht, lieve Rita. En bedankt.

 

Charel Verlodt was jarenlang een trekkersfiguur bij Tafeltennisclub Valaarhof​ en een bijzonder gedreven vrijwilliger bij de Vlaamse Kermis. Samen met onder meer zijn zoon Rudi​, runde Charel daar het frituur, terwijl zijn vrouw Francine gans de kermis broodjes smeerde. Zalige familie, zalige tijden... Rust zacht, beste Charel. En bedankt.

 

 

Login Form

Mededelingen:

Inschrijvingsformulier vrijwilligers:

Voor wie zich graag zou willen opgeven als vrijwilliger, materiaal wil ter beschikking stellen, ideeën heeft, enz. kan je hieronder een inschrijvingsformulier downloaden in ofwel PDF formaat (Acrobat Reader) ofwel in DOCX formaat (Word):

Vrijwilligers van 't Valaar invulblad.pdf
Vrijwilligers van 't Valaar invulblad.docx

 
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com