Even voorstellen...

 

Feestteam Valaar bestaat uit twee compartimenten:

1. Het vergaderploegske (Kristel Claes, Stefaan Deldaele, Wim Wolfs, Gerd Le Duc)

Dit ploegske brainstormt over hoe we ons bloeiende verenigingsleven actief kunnen ondersteunen en zet ook nieuwe gemeenschapsvormende activiteiten op poten.

Deze ploeg droeg reeds zijn steentje bij in de organisatie van ‘Kerst op het Valaar’ van KWB, zorgde voor een megagezellig driedubbel Valaar-promokraam op de Wilrijkse kerstmarkt, bakte ter kennismaking spek met eieren voor onze scoutsleiding, creëerde een Facebookpagina en website om Valaarse activiteiten te promoten, organiseerde een Verenigingenmarkt op 9 september 2017 en op 15 september 2019 volgt er een tweede.

     

2. De vrijwilligerspoule

Voor jong en oud is dit een laagdrempelige poule van vrijwilligers, die à la carte kunnen kiezen hoe dikwijls en waarvoor ze zich engageren. Ook wie zich maar eens per jaar kan vrijmaken om ergens een handje toe te steken, helpt zo onze gemeenschap vooruit.

Vrijwilligers uit deze poule hielpen onder meer met promo voeren voor ‘Kerst op het Valaar’, busten een Valaar-echo, bemanden mee een kraam op de kerstmarkten en werden ingezet op de verenigingenmarkt.

Momenteel telt deze poule echter nog te weinig vrijwilligers om meer te kunnen verwezenlijken.

Daarom een oproep tot alle warmhartige mensen, jong tot oud. Zelfs indien u maar eens per jaar een handje meehelpt bij één van onze activiteiten, bouwt u eigenhandig mee aan een bloeiende leefgemeenschap. U krijgt er ook heel veel voor terug, want u zult nieuwe, rijke vriendschappen oogsten.

Samen met u maken we het Valaar terug net zo warm en gezellig, als het decennialang was. 

Een buurt met een hart, waar mensen elkaar ontmoeten op talrijke gemeenschapsvormende activiteiten.

Een buurt waar geluisterd wordt naar onze jongeren en die onze jeugd volop steunt en kansen geeft. 

Een buurt waar feestgedruis en warmmenselijkheid hand in hand gaan.

U kan zich opgeven voor de vrijwilligerspoule van Feestteam Valaar, door een  mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 0468/15 05 27. 

Wij danken al onze vrijwilligers bij voorbaat van harte.

Feestteam Valaar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Login Form

Mededelingen:

Inschrijvingsformulier vrijwilligers:

Voor wie zich graag zou willen opgeven als vrijwilliger, materiaal wil ter beschikking stellen, ideeën heeft, enz. kan je hieronder een inschrijvingsformulier downloaden in ofwel PDF formaat (Acrobat Reader) ofwel in DOCX formaat (Word):

Vrijwilligers van 't Valaar invulblad.pdf
Vrijwilligers van 't Valaar invulblad.docx

 
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com