ROMMELMARKT IN HET VALAARHOF OP 2 EN 3 MAART 2019

Al zovele jaren is er in het Valaarhof tweemaal per jaar een rommelmarkt: telkens het eerste volle weekend van maart en het eerste volle weekend van oktober.

Binnenkort is het weer zo ver: op zaterdag 2 en zondag 3 maart 2019 van 9 u tot 17.30u. Diegenen die er al gestaan hebben of er al rond gesnuisterd hebben in het verleden weten dat men er wel al vroeger binnen kan...

Je kan het niet gek genoeg bedenken of het is er te vinden: kleren voor kinderen, mannen en vrouwen, huisgerief allerhande, boeken, cd's, dvd's, speelgoed, computers en aanverwanten, gereedschap, kookgerief, kuisgerief, juwelen, meubeltjes, fietsen, .... Je kan het niet gek genoeg bedenken of het is er tegen een belachelijk lage prijs...

Zoals altijd worden alle zalen ingenomen: de bovenzaal, de Snek, de Bosuil, de koer,...

En er wordt ook aan de inwendige mens gedacht: in de Snek kan je iets drinken en ook iets eten: schol en smakelijk!

INSCHRIJVEN:

Wie wil deelnemen aan de volgende Rommelmarkt van 2-3 maart 2019 kan het inschrijvingsformulier reeds downloaden en op de pc invullen en doormailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (je kan ook op de knop "Verzenden" klikken onderaan het formulier.

OPGELET: er kan enkel voor de 2 dagen samen ingeschreven worden!

Login Form

Mededelingen:

Inschrijvingsformulier vrijwilligers:

Voor wie zich graag zou willen opgeven als vrijwilliger, materiaal wil ter beschikking stellen, ideeën heeft, enz. kan je hieronder een inschrijvingsformulier downloaden in ofwel PDF formaat (Acrobat Reader) ofwel in DOCX formaat (Word):

Vrijwilligers van 't Valaar invulblad.pdf
Vrijwilligers van 't Valaar invulblad.docx

 
Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com